Internet Marketing

Amihez "mindenki" ért !? Ha valaki orvos szeretne lenni, akkor ahhoz tanulnia kell, és időről-időre képzésekre kell járni, hogy a tudását fejlessze. Nincs ez másképp egy autószerelővel vagy mérnökkel sem. Az internetes világban viszont gyakorlatilag semmilyen szakmai előképzettségre nincs szükség ahhoz, hogy valaki weboldalak készítéséből, vagy online marketing tanácsok osztogatásából éljen meg. Semmilyen szervezet nem ellenőriz senkit. Ennek is "köszönhető", hogy neked, mint weboldal tulajdonosnak ilyen eszméletlenül nehéz a dolgod, ha nem olyanok tanácsaira szeretnéd alapozni az internetes megjelenésed sikerét, akik mindössze egy-két lépéssel(órával) járnak előtted.

Miben segí­thetünk:

Weboldalak látogatottságának növelése, optimalizálás, webergonómia. Milyen lehetőségek vannak a munkák optimalizálására. Mire van valóban szüksége. Mi kell a hatékony, csoportos munkához. Ingyenes alkalmazásokban rejlő megoldások.

Next

Mihez értünk:

WEBprogramozás. Adatbázisok kapcsolása a weboldalakhoz. Ami a hatékony reklámokhoz szükséges. Kampányok, elemzések, költségek optimalizálása. Új programok fejlesztése. Meglévő rendszerekhez való kapcsolatok, interfészek. Munkatársak oktatása, időszakos képzése. Beszálltók, harmadik partner fele a cég független képviselete.

Next

Munkáink

Kapcsolat

1.lépés: felmérjük a pontos igényeket. 2.lépés: megtaláljuk a legjobb megoldást!HiperWeb Group Kft. 8000 Székesfehérvár, Prohászka O. u.45.

Cégjegyzékszám: 01-09-978377
Adószám: 23798975-2-07
Bank: CIB:10701324-67074365-51100005

HiperWeb, email marketing, facebook, google, konverzió, közösségi média, látogatottságnövelés, linképítés, SEO, webanalitika, webergonómia _